Σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στην Α1 χάντμπολ
Μετά από διακοπή περίπου 25 ημερών επαναρχίζει την Τετάρτη το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των ανδρών, με τη διεξαγωγή της 12ης ημέρας. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δύο ματς που θα γίνουν στη Βόρεια Ελλάδα, και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς.
Μετά από διακοπή περίπου 25 ημερών επαναρχίζει την Τετάρτη το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των ανδρών, με τη διεξαγωγή της 12ης ημέρας. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δύο ματς που θα γίνουν στη Βόρεια Ελλάδα, και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς.
Στο κλειστό της Περαίας ο Θερμαϊκός υποδέχεται στο ντέρμπι κορυφής τον Πανελλήνιο και με νίκη θα έχει την ευκαιρία να τον πιάσει στην πρώτη θέση. Ο «σύλλογος των Ολυμπιονικών» προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και με νίκη αύριο θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά στην κανονική περίοδο.
Από την πλευρά της, η ΑΕΚ, που ισοβαθμεί με τον Θερμαϊκό στη δεύτερη θέση, δοκιμάζεται στο Κιλκίς απέναντι στον τοπικό ΓΑΣ. Η Ένωση καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες (στις μέχρι τώρα απόπειρές της, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Θερμαϊκό, έφυγε ηττημένη), ενώ το Κιλκίς θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, αφού στη συνέχεια έχει τρία διαδοχικά παιχνίδια εκτός.
Στα υπόλοιπα ματς, Φίλιππος Βέροιας και ΑΣΕ Δούκα είναι φαβορί για τη νίκη, αφού υποδέχονται τον Ζαφειράκη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς αντίστοιχα, ενώ στα γήπεδά τους αγωνίζονται επίσης ο Διομήδης Αργους (με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας) και ο ΠΑΟΚ (με τον Μινώταυρο Πατρών). Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του ΓΣ Κορωπίου με τα Βριλήσσια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας