Ο Γερμανάκος παραδέχτηκε το πέναλτι κατά της Ξάνθης
Ο Μιχάλης Γερμανάκος, διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Ξάνθη 2-1 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, παραδέχτηκε δημοσίως, μέσω δηλώσεών του σε αθλητική εφημερίδα, πως έκανε λάθος με το να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε μαρκάρισμα του Τάσου Πάντου στον Δημήτρη Σουάνη. - Καμία παραπομπή από την ΚΕΔ
Ο Μιχάλης Γερμανάκος, διαιτητής της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Ξάνθη 2-1 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ, παραδέχτηκε δημοσίως, μέσω δηλώσεών του σε αθλητική εφημερίδα, πως έκανε λάθος με το να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε μαρκάρισμα του Τάσου Πάντου στον Δημήτρη Σουάνη.
«Οταν είδα τη φάση στην τηλεόραση μετά, είδα ότι υπάρχει πέναλτι», τόνισε ο πρώην πλέον ρέφερι στην εφημερίδα «Goal News».
«Έκανα λάθος, τι να πω, δεν είμαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που χάνει μία φάση. Είναι νορμάλ για ένα διαιτητή να χάσει μια φάση. Στον αγώνα δεν είδα το μαρκάρισμα, κοίταζα την μπάλα που δεν ήταν στο σημείο που ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές».
Για το οφσάιντ στον Ντιόγκο που δεν υποδείχτηκε στη φάση του πέναλτι του Ολυμπιακού, ο Γερμανάκος τόνισε πως αυτό ήταν αρμοδιότητα του βοηθού του, ενώ για το μαρκάρισμα του Γιάννη Παπαδόπουλου στον Ντοριβάλ, για το οποίο η Ξάνθη ζήτησε την αποβολή του πρώτου, ανέφερε:
«Δεν ήταν βάναυσο, δεν ήταν βίαιο μαρκάρισμα. Πήγαινε για την μπάλα. Δεν πήγε στο καλάμι».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από ΑΝΤ1 και COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.