Έμπειρος με «καυτή» έδρα ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Ταυλαρίδη
Πιθανότητες πρόκρισης στην Σεντ Ετιέν εις βάρος του Ολυμπιακού στους «16» του Κυπέλλου UEFA δίνει ο Έλληνας αμυντικός των «στεφανουά» Στάθης Ταυλαρίδης, παραδέχεται ωστόσο ότι η γαλλική ομάδα θα πρέπει να κατακτήσει ένα καλό αποτέλεσμα στην «καυτή» έδρα του πρωταθλητή Ελλάδας.
Πιθανότητες πρόκρισης στην Σεντ Ετιέν εις βάρος του Ολυμπιακού στους «16» του Κυπέλλου UEFA δίνει ο Έλληνας αμυντικός των «στεφανουά» Στάθης Ταυλαρίδης, παραδέχεται ωστόσο ότι η γαλλική ομάδα θα πρέπει να κατακτήσει ένα καλό αποτέλεσμα στην «καυτή» έδρα του πρωταθλητή Ελλάδας.
«Με ευχαριστεί πολύ το γεγονός ότι θα επιστρέψω στην Ελλάδα, αλλά όπως και να έχει η κλήρωση δεν παύει να είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία και έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε χαρακτηριστικά ο Ταυλαρίδης στη γαλλική ιστοσελίδα asse-actu.com.
Και συμπλήρωσε:
«Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα καυτή όταν παίζει στο γήπεδό του. Χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. στο Καραϊσκάκη) για να έχουμε πιθανότητες στον επαναληπτικό στην έδρα μας να προκριθούμε στους 16».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από ΑΝΤ1 και COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.