Η Γέλενα Ισινμπάγεβα στο πλευρό της Μπλάνκα Βλάσιτς
Η Ρωσίδα αθλήτρια του άλματος επί κοντώ Γέλενα Ισινμπάγεβα τόνισε ότι η Κροάτισα πρωταθλήτρια του ύψους Μπλάνκα Βλάσιτς έχασε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου επειδή ήταν σίγουρη για την επιτυχία της. Κάτι που είχε πάθει και η ίδια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισιού το 2003.
89
Το 2008 δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Μπλάνκα Βλάσιτς. Παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.
Η Ισινμπάγιεβα πιστεύει ότι η άλτρια από την Κροατία την… πάτησε εξαιτίας της υπεραισιοδοξίας της. «Νοιώθω άσχημα για αυτήν, αλλά νομίζω ότι είχε υπέρμετρη αυτοπεποίθηση. »Ισως περισσότερο από ό,τι έπρεπε», τόνισε η Ισινμπάγιεβα και θυμήθηκε ότι πριν από κάποια χρόνια είχε βρεθεί και αυτή σε παρόμοια θέση.
Το 2003 η «τσαρίνα» του επί κοντώ αγωνίστηκε στο παγκόσμιο του 2003 στο Παρίσι, όπου πίστευε ότι η κατάκτηση του τίτλου θα ήταν μια τυπική υπόθεση.
«Είχα σκεφτεί τότε ότι θα μπορούσα να κερδίσω χωρίς πρόβλημα. Πίστευα ότι είχα ήδη κρεμάσει το χρυσό μετάλλιο στο λαιμό μου, αλλά είχα καταταγεί τρίτη. Νομίζω ότι το ίδιο έπαθε η Βλάσιτς».
Πάντως, η πρωταθλήτρια του ύψους από την Κροατία έχει διαφορετική άποψη: «Δεν είχα ποτέ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ηξερα τι με περιμένει.
»Ημουν πολύ συγκεντρωμένη, καθώς ήξερα τις δυσκολίες των αυτών των αγώνων», τόνισε η Βλάσιτς, η οποία τον πρώτο της αγώνα στον κλειστό θα τον κάνει το 2009 στη Ριέκα στις 26 Ιανουαρίου.
Κυρίοτερη αντίπαλός της στο μίτινγκ θα είναι η Ρωσίδα Ανα Τσιτσέροβα, η Τσέχα Μπάρμπορα Λαλάκοβα και η Καναδή Νικόλ Φόρεστερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442