Στο… ρετιρέ ανέβηκαν ΑΕΚ και Πανελλήνιος, περιμένουν τον Θερμαϊκό
Η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 χάντμπολ ανδρών έχει άλλο ιδιοκτήτη - έστω και προσωρινά, καθώς ο Θερμαϊκός αγωνίζεται την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου - και μάλιστα δύο, την ΑΕΚ με τον Πανελλήνιο. Η «Ένωση» επικράτησε του Ζαφειράκη με 37-25, ενώ ο σύλλογος των «Ολυμπιονικών» πήρε τη νίκη εκτός έδρας με το Κιλκίς με 31-22.
Η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 χάντμπολανδρών έχει άλλο ιδιοκτήτη – έστω και προσωρινά, καθώς ο Θερμαϊκός αγωνίζεται την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου – και μάλιστα δύο, την ΑΕΚ με τον Πανελλήνιο. Η «Ένωση» επικράτησε του Ζαφειράκη με 37-25, ενώ ο σύλλογος των «Ολυμπιονικών» πήρε τη νίκη εκτός έδρας με το Κιλκίς με 31-22.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις το Κορωπί πήρε σημαντική νίκη για την παραμονή στην κατηγορία απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 27-20, ενώ ο ουραγός Μινώταυρος ούτε σε αυτήν την αγωνιστική μπόρεσε να πάρει τους πρώτους δύο βαθμούς, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 25-25 με τον Ιωνικό.
Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαρροές ορισμών που δεν διαψεύστηκαν, είχαν προηγηθεί «η θέση της ΚΕΔ» και «οι τιμωρίες διαιτητών» για επίδειξη δύναμης της προπαγάνδας