Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
«Φωτογράφισαν» τον επόμενο πρόεδρο, Νοτιάς και Κούλης…

«Φωτογράφισαν» τον επόμενο πρόεδρο, Νοτιάς και Κούλης…

Δείπνο στους παλαίμαχους της ομάδας παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης η διοίκηση της ΑΕΚ και στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς, δεσμεύτηκε ότι η επιλογή προέδρου θα είναι «κίνηση ματ», ενώ ο Νίκος Κούλης «φωτογράφισε» τον... αντί-Ντέμη. Απόντες Παπαϊωάννου και Μπάγεβιτς.
- Στήριξη της διοίκησης στον Γιώργο Δώνη

89

Δείπνο στους παλαίμαχους της ομάδας παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης η διοίκηση της ΑΕΚ. Το «παρών» έδωσαν ορισμένες από τις μεγαλύτερες δόξες που φόρεσαν στο παρελθόν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς, δεσμεύτηκε ότι η επιλογή προέδρου θα είναι «κίνηση ματ».

Το δείπνο έγινε σε γνωστό εστιατόριο στο Κεφαλάρι και από τη διοίκηση παρευρέθηκαν οι Νίκος Κούλης, Τάκης Κανελλόπουλος, Νάσος Θανόπουλος, Μιχάλης Δημαράκης και Νίκος Νοτιάς, ενώ το παρών έδωσαν και 45-50 παλαίμαχοι, μεταξύ των οποίων οι:

Νεστορίδης, Μανωλάς, Μαύρος, Δημητριάδης, Γεωργαμλής, Κασάπης, Ατματσίδης, Μανώλης Παπαδόπουλος, Τσιάρτας, Καραγκιοζόπουλος, Μουσούλης, Καρακίδης, Σιμιγδαλάς, Καραφέσκος, Παπαποστόλου, Αρδίζογλου, Σεραφείδης, Παύλος Παπαϊωάννου, Μπατίστα.

Απών ήταν ο Μίμης Παπαϊωάννου, όπως συμβαίνει άλλωστεσε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Ο Νικολαΐδης έδωσε το παρών στη συνάντηση των μετόχων,αλλά δεν παρέστη στο δείπνο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έστειλε επιστολή, καθώς δεν μπορούσε να παρεβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο Νίκος Κούλης τόνισε ότι η διοίκηση χρειάζεται τους παλαίμαχους κοντά της:

«Η αποψινή συγκέντρωση γίνεται σε πολύ καλό κλίμα. Δεν ήρθαμε για να καταθέσουμε προτάσεις. Θέλουμε όλοι εσείς οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές να αισθάνεστε κομμάτι της οικογένειας της ΑΕΚ.

»Είστε μεγάλο κεφάλαιο. Για τον πρόεδρο θα έχει ληφθεί απόφαση σε πρίπου ένα μήνα. Δεν χωρούν λάθη στην επιλογή του, πρέπει να είναι ηγετική φυσιογνωμία με τα δικά μας ιδανικά και να έχει την εκτίμηση όλου του ελληνικού λαού».

Ο Θωμάς Μαύρος είπε: «Είναι ένα γεύμα σύσφιξης σχέσεων με τη διοίκηση. Εγώ είμαι πάντα αισιόδοξος, προσπαθούμε να βρούμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε. Δεν έχω ενημερωθεί και για να πω την αλήθεια δεν τρελαίνομαι με τον τίτλο του προέδρου.

»Βέβαια, αγαπάω την ΑΕΚ, όλοι το γνωρίζετε, θα τη στηρίζω πάντα, όποιοι και αν είναι στη διοίκησή της. Αυτή την περίοδο δεν χρειάζονται διχογνωμίες και τρικλοποδιές».

Ο Μιχάλης Βλάχος, τόνισε: «Εχει γίνει καιρό αυτή η πρόσκληση, είναι μια πρόσκληση καλής θέλησης από τον Ντέμη, βέβαια από τότε που έγινε έχουν αλλάξει πολλά.

»Εγώ στηρίζω την προσπάθειά του, γιατί είναι άνθρωπος του χώρου και βοήθησε πολύ την ΑΕΚ. Θα ήθελα τον Στέλιο Μανωλά, γιατί έχει την ψυχή και την καρδιά και μπορεί να πάρει αποφάσεις. Θα μπορούσαν να αναλάβουν και οι Νικολάου, Μαύρος».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies