Νέος πρόεδρος ο Θωμαΐδης στην Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο
Αλλαγές ρόλων και όχι τόσο προσώπων προέκυψαν μετά τη διεξαγωγή των εκλογών στην Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο. Ο ταμίας της ΕΛΟΤ, στο προηγούμενο διοικητικό σχήμα.... αναβαθμίστηκε σε πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ενώ ο απελθών πρόεδρος, Χρήστος Μανώλης, κατέλαβε τη θέση του ταμία.
Αλλαγές ρόλων και όχι τόσο προσώπων προέκυψαν μετά τη διεξαγωγή των εκλογών στην Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο. Ο ταμίας της ΕΛΟΤ, στο προηγούμενο διοικητικό σχήμα…. αναβαθμίστηκε σε πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ενώ ο απελθών πρόεδρος, Χρήστος Μανώλης, κατέλαβε τη θέση του ταμία.
Σταθερός στη θέση του γενικού γραμματέα έμεινε ο Μιχάλης Φυσεντζίδης. Στις αρχαιρεσίες έλαβαν μέρος 150 σωματεία, από τα 167 που είχαν δικαίωμα ψήφου.
Την περασμένη εβδομάδα ήταν διαρροές ορισμών που δεν διαψεύστηκαν, είχαν προηγηθεί «η θέση της ΚΕΔ» και «οι τιμωρίες διαιτητών» για επίδειξη δύναμης της προπαγάνδας