Σε ρωσικά χέρια χρυσό και χάλινο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος των ανδρών
Ο Ρώσος Αντρέι Σιλνόφ, με επίδοση 2.36μ, κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλματος εις ύψος των ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Δεύτερος κατετάγη ο Βρετανός Τζερμέιν Μέισον (2.34μ), ο οποίος πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε άλλος ένας Ρώσος, ο Γιάροσλαβ Ριμπακόφ, με επίδοση επίσης 2.34μ (σ.σ. είχε χειρότερα άλματα από τον Μέισον).
Ο Ρώσος Αντρέι Σιλνόφ, με επίδοση 2.36μ, κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του άλματος εις ύψος των ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Δεύτερος κατετάγη ο Βρετανός Τζερμέιν Μέισον (2.34μ), ο οποίος πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε άλλος ένας Ρώσος, ο Γιάροσλαβ Ριμπακόφ, με επίδοση επίσης 2.34μ (σ.σ. είχε χειρότερα άλματα από τον Μέισον).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας