Στο χειρουργείο ο Κ. Ρονάλντο… μένει Αγγλία επιμένουν στη Μάντσεστερ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αναγκαστεί να κάνει εγχείρηση στο γόνατο μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Προηγουμένως, θα έχει συνάντηση με τον γιατρό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκεί θα γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις για το διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αναγκαστεί να κάνει εγχείρηση στο γόνατο μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Προηγουμένως, θα έχει συνάντηση με τον γιατρό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκεί θα γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις για το διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης.
Το πιθανότερο είναι πάντως να μην μπορέσει να δώσει το παρών στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ενώ παραμένει αμφίβολο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην «πρώτη» της Premiership στις 16 Αυγούστου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα χρειαστεί τουλάχιστον πέντε εβδομάδες για να αναρρώσει εντελώς.
Μετά τον άδοξο αποκλεισμό της Πορτογαλίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι ένιωθε εδώ και αρκετό καιρό ενοχλήσεις στο γόνατο και είχε την υποψία ότι πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό, που ίσως τον οδηγήσει στο χειρουργείο.
Εκτός από το ιατρικό τιμ της Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο θα συναντηθεί κατ ιδίαν και με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος θέλει εδώ και αρκετό καιρό να του μιλήσει. Το μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού και τα σενάρια μετακίνησης του Πορτογάλου στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήδη γνωστά και ο «Φέργκι» επιθυμεί να τον μεταπείσει να παραμείνει στην Αγγλία.
Εκπρόσωπος των «μπέμπηδων» μάλιστα, τόνισε για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει ο παίκτης για τη Μαδρίτη με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του δεν έχει λήξει και η Γιουνάιτεντ δεν διαπραγματεύεται καμία προσφορά.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!