Μία νεαρή μητέρα με το παιδί της έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Η άτυχη γυναίκα και το μικρό παιδί εγκλωβίστηκαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και βρέθηκαν απανθρακωμένοι. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο νωρίς το πρωί.
Μία νεαρή μητέρα με το παιδί της έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ξενοδοχείο της Αθήνας στην πλατεία Βάθη.
Η άτυχη 34χρονη γυναίκα και το μικρό παιδί εγκλωβίστηκαν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και βρέθηκαν απανθρακωμένοι.
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο νωρίς το πρωί χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση ισχυρής πυροσβεστικής δύναμης.
Το ανακριτικό τμήμα του Σώματος εξετάζει το χώρο για να εξακριβωθούν τα αίτια της φωτιάς. Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες ενδείξεις, η φωτιά ξέσπασε στο δωμάτιο, όπου βρέθηκαν απανθρακωμένοι η μητέρα και το μικρό παιδί.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.