Τρίτη 14 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Φουλάρουν για Εθκέρο και Παβόν στον Ολυμπιακό

Φουλάρουν για Εθκέρο και Παβόν στον Ολυμπιακό

Ο Σάντι Εθκέρο ή Σαντιάγκο Εθκέρο Μαρίν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Μετά την συνάντηση Σωκράτη Κόκκαλη - Ερνέστο Βαλβέρδε, την Πέμπτη (12/6) τέθηκε σε ισχύ ο προγραμματισμός για την μεταγραφική ενίσχυση των πρωταθλητών, ενόψει της νέας περιόδου.
- Οχι από Αρη στην πρόταση για Αβραάμ

89

Ο Σάντι Εθκέρο ή Σαντιάγκο Εθκέρο Μαρίν, όπως είναι το πλήρες όνομά του, θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Μετά την συνάντηση Σωκράτη Κόκκαλη – Ερνέστο Βαλβέρδε, την Πέμπτη (12/6) τέθηκε σε ισχύ ο προγραμματισμός για την μεταγραφική ενίσχυση των πρωταθλητών, ενόψει της νέας περιόδου.

Πρώτος στόχος για την θέση του επιθετικού είναι ο Σάντι Εθκέρο, ο οποίος ειδοποιήθηκε ήδη από τον 44χρονο προπονητή και όπως αναφέρουν οι ισπανοί «ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα». Αλλωστε, κι ο ίδιος επιθυμεί να συνεργαστεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Γεννημένος στις 14 Δεκεμβρίου 1976 στην Καλαόρα, έχει αγωνιστεί στις Οσασούνα (1994-96), Ατλέτικο Μαδρίτης (1996-98), Μαγιόρκα (1998), Αθλέτικ Μπιλμπάο (1999-2005) και Μπαρτσελόνα (2005-08).

Είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας (σε παιχνίδι με την Κύπρο για τα προκριματικά του Euro 2000, όπου οι «φούριας ρόχας» ηττήθηκαν 2-3), ενώ έχει κατακτήσει 4 τίτλους με την Μπαρτσελόνα: το Champions League (2005-06), το πρωτάθλημα Ισπανίας (2005-06) και δύο φορές του Super Cup Ισπανίας (2005, 2006).

Το επόμενο μεταγραφικό θέμα έχει να κάνει με τον Φρανσίσκο Παβόν, μετά την άρνηση του Αρη να παραχωρήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού… γελούσαν με τα 4-5 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησε ο Λάμπρος Σκόρδας και στρέφονται στη λύση του Μαδριλένου, για τον οποίο η διοίκηση της Σαραγόσα ζητάει 800.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Επίσης, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στις υποθέσεις των Εντού της Μπέτις (δύσκολη η περίπτωσή του), Μοϊσές Ουρτάδο της Εσπανιόλ (τον θέλει πολύ ο Βαλβέρδε και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό), ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη τύπου… Μοριέντες.

Ο Κόκκαλης ζήτησε από τον Βαλβέρδε έναν παίκτη – «κράχτη», με το όνομα του 32χρονου Ισπανού άσου να έρχεται στο προσκήνιο.

Να σημειωθεί ότι επιθυμία του Βαλβέρδε είναι να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού μέχρι τις 10 Ιουλίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Απριλίου 2026
Cookies