Την... παραίτηση του Γιένς Λέμαν από την εθνική Γερμανίας μετά το EURO 2008 περιμένει ο Φραντς Μπεκενμπάουερ. «Τέτοιες διοργανώσεις αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να σταματήσει κάποιος και να επιτρέψει το ξεκίνημα μίας νέας εποχής.» δήλωσε.
Την… παραίτηση του Γιένς Λέμαν από την εθνική Γερμανίας μετά το EURO 2008 περιμένει ο Φραντς Μπεκενμπάουερ.
Με συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύεται ο «Κάιζερ» τονίζει μεταξύ άλλων:
«Τέτοιες διοργανώσεις αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να σταματήσει κάποιος και να επιτρέψει το ξεκίνημα μίας νέας εποχής. Θα έλεγα στον Γιενς να αποσυρθεί μετά το EURO και να δώσει τη δυνατότητα σε νεαρότερους γκολκίπερ να δείξουν τις δυνατότητές τους».
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Παράγοντες της ΕΠΟ έχουν επιδοθεί σε κούρσα στήριξης του Λανουά, αν και δεν είναι αρμόδιοι, και δίνουν την εντύπωση ότι θέλουν να προκαταβάλουν τις εξελίξεις. Οι ΠΑΕ δεν πήραν επίσημη θέση
Ούτε προσχήματα ο Λανουά, ο οποίος έκανε επιλογές που προκαλούν για τα καθοριστικά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ θα πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο εξιστορεί την ιστορική πορεία της Λίβερπουλ μέχρι την κατάκτηση του Champions League το 2005.