Συμμετοχή στην πολυμετοχικότητα δηλώνει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
Ενωμένο και πανίσχυρο Παναθηναϊκό επιθυμούν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι, για αυτό και προτίθενται να μετάσχουν στο νέο μοντέλο διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Σίγουρα θα μετέχουμε στον νέο, πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, απλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες» ξεκαθάρισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Ενωμένο και πανίσχυρο Παναθηναϊκό επιθυμούν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι, για αυτό και προτίθενται να μετάσχουν στο νέο μοντέλο διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που εξήγγειλε ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», Γιάννης Βαρδινογιάννης. Αυτό ξεκαθάρισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη στη Λεωφόρο, πριν την έναρξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.
«Ξημερώνει μια νέα ημέρα για τον Παναθηναϊκό. Αν και εφόσον όλες οι δυνάμεις ενωθούν θα κάνουμε ένα πανίσχυρο Παναθηναϊκό, πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρόθεσή μας είναι να μετέχουμε» δήλωσε, εκφράζοντας και την απόψη του αδελφού του, Παύλου.
Και συμπλήρωσε:
«Σίγουρα θα μετέχουμε στον νέο, πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, απλά υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες. Αφορούν τη διοίκηση και τη διαχείριση των χρημάτων. Δεν θα ζητήσουμε συνάντηση από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δεν είμαστε εχθροί, ίσα-ίσα είμαστε μαζί. Έχουμε δηλώσει ότι θα μπούμε μέσα».
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.