Στην απόκτηση του Γιώργου Αλεξόπουλου στοχεύει ο ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες ήρθε σε επαφή με τον αμυντικό της ΑΕΚ για να διερευνήσει τις προθέσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο 31χρονος παίκτης περιμένει τις συζητήσεις με την Ενωση
Τα πρώτα σενάρια μεταγραφικής ενίσχυσης του ΠΑΟΚ έχουν ήδη κυκλοφορήσει, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του «δικεφάλου» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Αλεξόπουλο.
Τον 31χρονο αμυντικό της ΑΕΚ, ο οποίος φέτος έχασε το μεγαλύτερο μέρος του φετινού πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού, βολιδοσκόπησε ο ΠΑΟΚ εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο έμπειρος αμυντικός, που στο παρελθόν φόρεσε και τις φανέλες του Παναθηναϊκού, του Ηρακλή και του Αιγάλεω, δεν απάντησε στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ καθώς μετά την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του, θέλει να συζητήσει πρώτα με τους ανθρώπους της Ενωσης και το νέο προπονητή της πριν πάρει τις τελικές αποφάσεις του.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!