Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πρώτη «πράξη»
Με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό του Champions League, η Μπαρτσελόνα, υποδέχεται την Μ. Τετάρτη (21:45) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον πρώτο ημιτελικό.
Με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό του Champions League, η Μπαρτσελόνα, υποδέχεται την Μ. Τετάρτη (21:45) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον πρώτο ημιτελικό.
Οι παίκτες του Φρανκ Ράικαρντ, είναι αποφασισμένοι να «εξιλεωθούν» για την κακή πορεία στηνprimera divisionκαι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση, όμως απέναντι τους θα είναι μία από τις πιό φορμαρισμένες ομάδες του πλανήτη.
Οι «μπέμπηδες» διαθέτουν ένα ιδιαίτερα «δεμένο» σύνολο και μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Με δεδομένο μάλιστα, ότι στις 29 Απριλίου θα φιλοξενήσουν την «Μπάρτσα» στο «Ολντ Τράφορντ», θα παίξουν στο «Καμπ Νου» προκειμένου να αποσπάσουν το αποτέλεσμα που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόκριση.
Παράλληλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδεύειστη Βαρκελώνη με μοναδικό απόντα τον Λουi Σαχά, ο οποίος είναι τραυματίας. Αντίθετα, επέστρεψαν τόσο ο Ντάρεν Φλέτσερ, όσο και οι Φαν ντερ Σαρ, Αντερσον, Χάργκριβς που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή εναντίον της Μπλάκμπερν.
Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον έχει συμπεριλάβει 22 παίκτες στην πλέον έμπειρη ομάδα του Champions League. Την ίδια ώρα,αν οι Πολ Σκόουλς καιΓκάρι Νέβιλ αγωνιστούν την Τρίτηθα φτάσουν τις 100 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο 38χρονος Ελβετός Μάσιμο Μπουζάκα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ματίας Αρνετ και Στεφαν Κουατ, ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο επίσης Ελβετός, Κλαούντιο Κιρτσέτα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε 15-13 την Ισπανία στα πέναλτι για τα προκριματικά του World Cup και περιμένει να μάθει την τελική της θέση ενόψει της τελικής φάσης.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού στο X και αναφέρθηκε σε πιθανή διασταύρωση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στα playoffs, για τους Μπαρτώκα - Αταμάν, τις ομάδες του Final 4 και τον... MVP Σάσα Βεζένκοφ.