Ο μονομάχος Καραγκούνης και η καταστροφή των Πορτογάλων
Στην πικρή γεύση που τους έμεινε για ακόμη μία φορά από την Ελλάδα, στέκονται οι Πορτογάλοι, μετά την ήττα από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο φιλικό του Ντίσελντορφ. Η Record χαρακτηρίζει τον Καραγκούνη «μονομάχο», ενώ η UEFA χαρακτηρίζει την Εθνική μας ως «καταστροφή των πορτογάλων»!
Στην πικρή γεύση που τους έμεινε για ακόμη μία φορά από την Ελλάδα, στέκονται οι Πορτογάλοι, μετά την ήττα από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο φιλικό του Ντίσελντορφ. Η Record χαρακτηρίζει τον Καραγκούνη «μονομάχο», ενώ η UEFA χαρακτηρίζει την Εθνική μας ως «καταστροφή των πορτογάλων»!
Record
«O μονομάχος Καραγκούνης… τακτοποίησε την Πορτογαλία. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα σκόραρε από δύο εκτελέσεις φάουλ, ο Νούνο Γκόμεζ μείωσε. Η Πορτογαλία ηττήθηκε 1-2 από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Ντίσελντορφ, στο τελευταίο παιχνίδι πριν την τελική επιλογή των 23 παικτών για το Euro 2008. Δύο φάουλ του Καραγκούνη ήταν αρκετά για να οδηγήσουν την Ελλάδα στην 3η συνεχόμενη νίκη σε βάρος της ομάδας του Λουίς Φελίπε Σκολάρι».
A Βola
«Η Πορτογαλία ηττήθηκε από την Ελλάδα, με δύο γκολ του Καραγκούνη από φάουλ, σε ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τα τελικά του Euro 2008. Δεν ήταν ότι η Εθνική μας ήθελε να πάρει εκδίκηση από την Ελλάδα για την ήττα στον τελικό του Euro 2004, αλλά για ακόμη μία φορά γευτήκαμε την πικρή γεύση της ήττας στο τέλος. Μοναδικό φωτεινό σημείο, το γκολ του Νούνο Γκόμεζ. Ο Σκολάρι δεν μπορούσε να υπολογίζει στο βαρύ πυροβολικό της ομάδας (Ρονάλντο, Νάνι, Ντέκο, Μποσίνγκουα) χρησιμοποιώντας και τεστάροντας κι άλλους παίκτες, ώστε να ολοκληρώσει την λίστα των 23ων εκλεκτών του Euro 2008 (μέχρι τις 12 Μαϊου)».
UEFA
«Οι Πορτογάλοι υπέφεραν πάλι από την Ελλάδα. Ο Γιώργος Καραγκούνης σκόραρε δύο φορές από φάουλ για τους Πρωταθλητές Ευρώπης και σιγούρεψε για την ομάδα του Οτο Ρεχάγκελ την 3η νίκη επί της Πορτογαλίας στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια. Εχοντας κερδίσει την ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι δύο φορές στο Euro 2004 -συμπεριλαμβανομένου και του τελικού της Λισσαβόνας- η Ελλάδα απέδειξε και στο φιλικό του Ντίσελντορφ, ότι είναι η καταστροφή της Πορτογαλίας».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.