Επιστροφή Κονσεϊσάο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αστέρα
Μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα πάρει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς εξέτισε την ποινή του και είναι πλέον στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος. Σε αναζήτηση προπονητικού κέντρου σε Γερμανία και Ολλανδία βρίσκεται ο Βρύζας.
Μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα πάρει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς εξέτισε την ποινή του και είναι πλέον στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος.
Ο Πορτογάλος τεχνικός προορίζει τον συμπατριώτη του για μια θέση στην πλάγια γραμμή, ποντάροντας μάλιστα στην παρουσία του, όπως έδειξε στην προπόνηση της Τετάρτης.
Κατά τα άλλα, ο Λάμπρος Βαγγελής με τους Σωτήρη Μπαλάφα και τον Ματίας Βερόν προορίζονται για τη μεσαία γραμμή, ενώ ο Χρήστος Μελίσσης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν θα αγωνισθεί. Αυτή είναι και η μόνη απουσία που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την ομάδα της Τρίπολης.
Στο μεταξύ, στη Γερμανία βρίσκεται ο Ζήσης Βρύζας, όπου επιθεωρεί αθλητικά κέντρα. Για τον λόγο αυτό βρέθηκε στο Αμβούργο, ενώ θα μεταβεί και στην Ολλανδία, προκειμένου να βρει τις εγκαταστάσεις όπου ο ΠΑΟΚ θα προετοιμαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».