Αγανακτισμένος ο τεχνικός του Ηρακλή με την αντιμετώπιση της διαιτησίας
Ο τρόπος διαμόρφωσης της ήττας την Κυριακή από τη Λάρισα και το πέναλτι που δόθηκε υπέρ των Θεσσαλών στις καθυστερήσεις, βρίσκεται στις σκέψεις των «κυανόλευκων», οι οποίοι συνυπολογίζουν και τα προηγούμενα διαιτητικά σφάλματα. Σκληρές δηλώσεις έκανε εκ νέου ο Ανχελ Πεντράθα, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος, δείχνει να σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Ο τρόπος διαμόρφωσης της ήττας την Κυριακή από τη Λάρισα και το πέναλτι που δόθηκε υπέρ των Θεσσαλών στις καθυστερήσεις, βρίσκεται στις σκέψεις των «κυανόλευκων», οι οποίοι συνυπολογίζουν και τα προηγούμενα διαιτητικά σφάλματα.
Σκληρές δηλώσεις έκανε εκ νέου ο Ανχελ Πεντράθα, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος, δείχνει να σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Ο Ισπανός προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις», όπου είπε ξεκάθαρα ότι οι αποφάσεις των διαιτητών στερούν από τον Ηρακλή υπερπολύτιμους βαθμούς.
«Δεν μπορώ να δεχτώ την αφαίρεση των βαθμών που δικαιούμαστε. Δεν ζητήσαμε να μας χαρίσουν τίποτα. Δεν ζητήσαμε δώρα από κανέναν, αλλά ίση αντιμετώπιση», είπε και συμπλήρωσε:
«Πράγματι χάσαμε πολλές ευκαιρίες κι αν τις αξιοποιούσαμε θα είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Αν ο αγώνας έληγε ισόπαλος, δεν θα διαμαρτυρόμαστε, αλλά το πέναλτι που δόθηκε ήταν απίστευτο. Ήταν καθαρό επιθετικό φάουλ.
» Δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν παρακολουθήσει κανείς τους τελευταίους αγώνες θα διαπιστώσει ότι αν δεν αδικούμασταν θα είχαμε τουλάχιστον 27 βαθμούς. Θα είχαμε κάνει δηλαδή σημαντικά βήματα για την εξασφάλιση της παραμονής μας και κατ επέκταση θα είχαμε λιγότερο άγχος.
» Προσωπικά αναρωτιέμαι γιατί να μην επαναλαμβάνονται οι αγώνες όταν πρόκειται ξεκάθαρα για αλλοίωση αποτελέσματος; Η τιμωρία του διαιτητή δεν αλλάζει κάτι. Προσωπικά μου προκαλεί γέλιο, αφού η ομάδα παραμένει σε δύσκολη θέση. Η τιμωρία του διαιτητή δεν αποτελεί ηθική ικανοποίηση», κατέληξε.
Από εκεί και πέρα, στις τάξεις της ΠΑΕ Ηρακλής γνωρίζουν ότι πέρα από την ανακοίνωση που εξέδωσαν, δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω. Περιμένουν όμως κάτι διαφορετικό στους αγώνες που ακολουθούν.
Ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας με συνεργάτες του μετά το παιχνίδι, εξέφρασε την δυσφορία του για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα του και αναρωτήθηκε μάλιστα τους λόγους για τους οποίους πρέπει κανείς να ασχολείται με ελληνικό ποδόσφαιρο.
Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε, μέσω της ανακοίνωσης τέθηκε υπό αμφισβήτηση η παρουσία του υπάρχοντος διοικητικού σχήματος μετά τη λήξη της θητείας του.
Με γραπτή του δήλωση, ο Λούκα Ντόντσιτς ενημέρωσε πως δεν θα συμμετάσχει στα καλοκαιρινά «παράθυρα» της FIBA με την Εθνική Σλοβενίας, βάζοντας ως προτεραιότητα την οικογένειά του.
Σκηνές χάους επικράτησαν σε αγώνα πλέι οφ του πορτογαλικού πρωταθλήματος μπάσκετ, όταν μετά από γενική σύρραξη και... τρομερό ξύλο, οι διαιτητές απέβαλλαν 11 παίκτες και έπειτα παρενέβη και εισαγγελέας.
Σκάνδαλο στο ιταλικό ποδόσφαιρο μετά τις αποκαλύψεις που κάνουν λόγο για ξέφρενα πάρτι με χρήση ουσιών, αλκοόλ και... παρέα πολυτελείας για πρώην και νυν παίκτες της Μίλαν, με «οργανωτή» τον Τεό Ερναντέζ.