Σταθεροποιητικές τάσεις στα χρηματιστήρια την Δευτέρα
Τάσεις σταθεροποίησης εμφάνισαν τη Δευτέρα τα χρηματιστήρια στις ΗΠΑ και την Ευρώπη μετά την μεγάλη πτώση που εμφάνισαν την Παρασκευή. Μικρές απώλειες είχε ο Nasdaq και ο FTSE στο Λονδίνο. Σε θετικό έδαφος όλοι οι άλλοι δείκτες.
Τάσεις σταθεροποίησης εμφάνισαν τη Δευτέρα τα χρηματιστήρια στις ΗΠΑ και την Ευρώπη μετά την μεγάλη πτώση που εμφάνισαν την Παρασκευή.
Θετικά κινήθηκε ο Dow Jones που είχε κέρδη 0,21% και έκλεισε στις 12.827,49 μονάδες. Κέρδη κατά 0,32% εμφάνισε και ο S&P 500 που διαμορφώθηκε στις 1.416,18 μονάδες.
Μετά από αυξομειώσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Nasdaq κατέγραψε απώλειες 0,21% και διαμορφώθηκε ελάχιστα κάτω από το όριο των 2.500 μονάδων στις 2.499,46 μονάδες.
Στο Λονδίνο, ο δείκτης FTSE σημείωσε πτώση 0,20% και διαμορφώθηκε στα επίπεδα των 6.335,70.
Στο Παρίσι αντίθετα, ο CAC 40 είχε άνοδο 0,11% και έκλεισε στις 5.452,83 μονάδες. Άνοδο κατά 0,10% σημείωσε στην Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX 30 και ανήλθε στα επίπεδα των 7.817,17 μονάδων.
Μικρή πτώση κατά 0,23%, τέλος, σημείωσε ο δείκτης SMI στη Ζυρίχη που έκλεισε στις 8.110,57 μονάδες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας