Χωρίς μεγάλο ντέρμπι η τρίτη αγωνιστική του Ευρωβόλεϊ
Το μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει από την τρίτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ. Η εθνική μας θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Γερμανία, ενώ Σερβία και Ολλανδία έχουν ρεπό. Το πρόγραμμα...
Μια δύσκολη αντίπαλος θα περιμένειτο Σάββατοτην εθνική ομάδα βόλεϊ στον Α όμιλο το ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσία.
Το αντιπροσωπευτικό σγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Γερμανία (15.30, Supersport), η οποία θεωρείται από τα φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.
Oι άλλες ομάδες του ομίλου μας (Σερβία και Ολλανδία) έχουν ρεπό.
Για τον γ΄ όμιλο, που επίσης διεξάγεται στο «Γιουμπιλέινι» θα γίνουν οι συναντήσεις: Ισπανία-Σλοβακία, Γαλλία-Σλοβενία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ ηττήθηκε και από τη Μπράιτον με 2-1 και συμπλήρωσε 10 ήττες στην Premier League, γεγονός που είχε να συμβεί 10 ολόκληρα χρόνια.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας