Η εθνική ανδρών νίκησε στο… σετ της ρουλέτας τη Σλοβενία για το Ευρωπαϊκό Λιγκ
Η εθνική μας ομάδα βόλεϊ των ανδρών πήρε ρεβάνς από τη Σλοβενία για την ήττα της Παρασκευής, καθώς το Σάββατο πήρε τη νίκη με 3-2 σετ στο κλειστό της Παιανίας στο πλαίσιο της 2ης εβδομάδας του Ευρωπαϊκού Λιγκ. «Η διαφορά μας με το πρώτο παιχνίδι, ήταν η αγωνιστικότητα, η καλύτερη τακτική στο σερβίς αλλά και η καλή ανάπτυξη του Προύσαλη» δήλωσε ο Αλέκος Λεώνης.
Η εθνική μας ομάδα βόλεϊ των ανδρών πήρε ρεβάνς από τη Σλοβενία για την ήττα της Παρασκευής, καθώς το Σάββατο πήρε τη νίκη με 3-2 σετ στο κλειστό της Παιανίας στο πλαίσιο της 2ης εβδομάδας του Ευρωπαϊκού Λιγκ.
«Η διαφορά μας με το πρώτο παιχνίδι, ήταν η αγωνιστικότητα, η καλύτερη τακτική στο σερβίς, γιατί στο προηγούμενο ματς χάσαμε είκοσι, αλλά και η καλή ανάπτυξη του Προύσαλη που προβλημάτισε την αντίπαλη ομάδα. Δεν αλλάζει βέβαια τίποτα με αυτή τη νίκη, ισχύουν όσα είπαμε, απλά θα μας βοηθήσει ψυχολογικά» είπε ο προπονητής της Εθνικής, Αλέκος Λεώνης.
Από την πλευρά του ο προπονητής της Σλοβενίας, Ιζντοκ Κσέλα είπε: «Η Ελλάδα έπαιξε καλύτερα, ήταν ένα δύσκολο ματς. Εχω μόλις έξι παίκτες στη διάθεση μου κι αυτοί δεν μπορούν να είναι συγκεντρωμένοι σε πέντε σετ. Η Ελλάδα εξάλλου ήταν καλύτερη στο δεύτερο παιχνίδι, τόσο στο σερβίς, όσο και στην υποδοχή. Ο όμιλος είναι ανοιχτός για όλες τις ομάδες»
Τα σετ: 19-25, 25-21, 23-25, 25-18, 15-10
* Οι πόντοι της Ελλάδας προήλθαν: 2 άσοι, 30 επιθέσεις, 4 μπλοκ, 24 λάθη αντιπάλων και της Σλοβενίας: 2 άσοι, 38 επιθέσεις, 5 μπλοκ, 29 λάθη αντιπάλων. Διαιτητές: Βαν Ντερ Βέλντεν (Ολλανδία), Ντεντερχόεντ (Ολλανδία).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας