Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 21o
Ρωτήστε τους παίκτες γιατί γυρίζουν πίσω, λέει ο Σόλιντ που δηλώνει ευχαριστημένος

Ρωτήστε τους παίκτες γιατί γυρίζουν πίσω, λέει ο Σόλιντ που δηλώνει ευχαριστημένος

Ευχαριστημένος από την απόδοση και το αποτέλεσμα ήταν ο Τροντ Σόλιντ, μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ στο Ντόνετσκ. Ο Νορβηγός τεχνικός υποστήριξε ότι ο όμιλος παραμένει ακόμη ανοιχτός και ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου και κυρίως για το γκολ του Νέρι Καστίγιο, που υποστήριξε ότι ο Ουρουγουανός το πέτυχε με το χέρι.

89

Ευχαριστημένος από την απόδοση και το αποτέλεσμα ήταν ο Τροντ Σόλιντ, μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ στο Ντόνετσκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός υποστήριξε ότι ο όμιλος παραμένει ακόμη ανοιχτός και ότι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου και κυρίως για το γκολ του Νέρι Καστίγιο, που υποστήριξε ότι ο Ουρουγουανός το πέτυχε με το χέρι.

«Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι και από την εμφάνιση και από το βαθμό. Εγιναν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, ήταν ένα καλό ματς. Δεχθήκαμε τα γκολ σε λάθος στιγμές. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα.

» Το 2-2 είναι καλό αποτέλεσμα. Πάντα θες τη νίκη, αλλά αν δούμε τις ευκαιρίες, τότε το αποτέλεσμα είναι καλό. Ολα είναι ανοιχτά ακόμη. Μετά από το επόμενο παιχνίδι θα ξέρουμε που θα βρισκόμαστε.

» Ο στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Εχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε την Ρόμα στο επόμενο ματς, μπορούμε και να προκριθούμε.

» Σήμερα είδαμε αυτό το σύστημα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς για το ματς με την Σαχτάρ. Θα δούμε για τα επόμενα» είπε ο Τροντ Σόλιντ για το 2-2 με την Σαχτάρ.

Όσον αφορά στα παράπονα που είχε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου για το γκολ του Νέρι Καστίγιο, θεωρώντας ότι ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός σκόραρε με το χέρι, ο Νορβηγός τόνισε ότι: «Δεν ξέρω. Δεν το είδα».

Για τη γρήγορη αλλαγή του Γιώργου Ανατολάκη με τον Χρήστο Πατσατζόγλου, ο Σόλιντ είπε:

«Ηθελα περισσότερη ταχύτητα στο κέντρο της άμυνας».

Για την εκτός έδρας νίκη που δεν ήρθε ούτε σε αυτό το ματς, τόνισε:

«Οσο παίζουμε εκτός έδρας, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε για να κερδίσουμε. Και πάλι δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις».

Για την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, ο Νορβηγός τεχνικός υποστήριξε:

«Είμαι ευχαριστημένος, αλλά υπήρξαν διαστήματα που δεν μπορούσαμε να διώξουμε την μπάλα».

Σε ερώτηση γιατί ο Ολυμπιακός, κάθε φορά που σκόραρε, γύριζε πίσω, ο Σόλιντ απάντησε:

«Πρέπει να ρωτήσουμε τους παίκτες. Αυτοί αισθάνονται έτσι και το κάνουν».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο Νικοπολίδης έκανε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς έχουμε μια νέα ομάδα. Ο πιο μεγάλος παίκτης μας είναι ο Τίμοστσουκ, ο οποίος είναι 27 χρονών. Δεν παίρναμε σωστές αποφάσεις στο παιχνίδι μας, που μας κόστισαν.

» Θα πρέπει να σημειώσουμε και ότι το γκολ του Καστίγιο έχει μπει με το χέρι και είναι λάθος του διαιτητή. Τέτοια λάθη δεν πρέπει να γίνονται. Θα πάμε στην Αθήνα για τη νίκη και πιστεύω ότι θα την πάρουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies