Στην 6η θέση του ταμπλό οι Καραντάσιου/Αρβανίτη, στην 16η οι Κουτρουμανίδου/Τσιαρτσιάνη
Δύσκολοι αγώνες με πολλές εκπλήξεις αναμένονται στην πρεμιέρα του παγκοσμίου σιρκουί των γυναικών στη Μόντενα. Οι καλύτερες ομάδες του κόσμου θα συναντηθούν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, που αρχίζει την επόμενη Πέμπτη.
Δύσκολοι αγώνες με πολλές εκπλήξεις αναμένονται στην πρεμιέρα του παγκοσμίου σιρκουί των γυναικών στη Μόντενα. Οι καλύτερες ομάδες του κόσμου θα συναντηθούν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, που αρχίζει την επόμενη Πέμπτη.
Μεγάλα ονόματα απο την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπως οι Γουόλς / Μέι, Βατσόλντερ / Γιανγκς και ΜακΠικ / Μπράναγκ απο τις Η.Π.Α θα αναμετρηθούν με τις Βραζιλιάνες Φελιζμπέρτα Σίλβα / Φράνκα, Ριμπέιρο / Αντούνες και Αντριάνα Μπεχάρ / Σέλντα. Απο τις ευρωπαϊκές ομάδες ξεχωρίζει η παρουσία των πρωταθλητριών Ευρώπης, Καραντάσιου / Αρβανίτη, των πρωταθλητριών Ελλάδας, Κουτρουμανίδου / Τσιαρτσιάνη, αλλά και των Καντάικ / Μούρεν (Ολλανδία), Πολ / Ράου (Γερμανία) και Κουν / Σβερ (Ελβετία).
Οι δύο ελληνικές ομάδες κατέχουν την 6η και 16η θέση στο ταμπλό και ίσως πέσουν στην 7η και 17η, εάν προκριθεί μια απο τις τρείς Βραζιλιάνικες ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά.
Στο περσινό ιταλικό Όπεν στο Μιλάνο, η Βάσω Καραντάσιου και η Βίκυ Αρβανίτη κατέκτησαν την δεύτερη θέση (22.000 δολάρια), ενώ η Θάλεια Κουτρουμανίδου με τη Μαρία Τσιαρτσάνη είχαν πάρει την 17η θέση (3.000 δολάρια).
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ηρακλή (13:00) και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο (16:00), στο σημερινό πρόγραμμα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΛ Novibet στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας (19:00)- Εκτός έδρας «μάχη» για ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο, η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Μεγάλο διπλό για τους Μπακς, καθώς επικράτησαν με 108-105 στην έδρα των Σανς – Σπουδαία εμφάνιση από τον Ράιαν Ρόλινς (26π.), δεν αγωνίστηκε ο Αντετοκούνμπο.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας