Νεκροί από αστυνομικά πυρά οι «πιο επικίνδυνοι» ύποπτοι του Σαρμ ελ Σέιχ
Δύο ύποπτοι για τις επιθέσεις του Ιουλίου στο Σαρμ ελ Σέιχ -οι πιο επικίνδυνοι σύμφωνα με την αιγυπτιακή κυβέρνηση-σκοτώθηκαν από αστυνομικά πυρά, και ανέρχεται πλέον στους τέσσερις ο αριθμός των υπόπτων που έχουν πέσει νεκροί στο συνεχές ανθρωποκυνηγητό.
Δύο ύποπτοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Ιουλίου στο Σαρμ ελ Σέιχ σκοτώθηκαν από πυρά Αιγύπτιων αστυνομικών, με συνέπεια να ανέρχεται πλέον στους τέσσερις ο αριθμός των υπόπτων που έχουν χάσει τη ζωή τους στο ανθρωποκυνηγητό μετά το μακελειό. Αλλος ένας ύποπτος συνελήφθη.
Βάσει ανακοίνωσης του αιγυπτιακού υπουργείου Εσωτερικών, στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών στην περιοχή Τζαμπάλ Χαλάλ, στο κεντρικό Σινά, έχασαν τη ζωή τους ο 33χρονος Χαλίντ Μουσάιντ Σάλεμ και ο 23χρονος Τιλίμπ Μούρντι Σολιμάν, ενώ συνελήφθη ο 25χρονος Γιούνις Μοχάμαντ αλ Αλιάν.
Το υπουργείο χαρακτήρισε τους τρεις Αιγύπτιους ως «τους πιο επικίνδυνους υπόπτους» για την πολλαπλή επίθεση της 23ης Ιουλίου, κατά την οποία είχαν χάσει τη ζωή τους 70 άνθρωποι, μεταξύ τους και πολλοί Δυτικοί.
Η αιγυπτιακή αστυνομία εντόπισε τους τρεις άνδρες έπειτα από πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες επρόκειτο να συναντήσουν την Τετάρτη στην περιοχή Τζαμπάλ Χαλάλ τον Μούσα Μοχάμαντ Σάλεμ Μπαντράν, επίσης ύποπτο για τις επιθέσεις.
Όταν αντιλήφθηκαν την αστυνομική παρουσία οι τρεις ύποπτοι άνοιξαν πυρ, τραυματίζοντας έναν αξιωματικό και τρεις αστυνομικούς. Οι δυνάμεις της τάξης ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο και να συλληφθεί ο τρίτος.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας