Έτοιμος για την κατάκτηση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος F1 ο Αλόνσο
Ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος F1 βρίσκεται ο Αλόνσο, που εξασφάλισε την εκκίνησή του από την pole position του GP της Βραζιλίας. Ο Ραϊκόνεν, ο μοναδικός που μπορεί να τον απειλήσει, τερμάτισε στην 5η θέση, μετά από οδηγικό λάθος.
Ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Formula 1 βρίσκεται ο Φερνάντο Αλόνσο, που εξασφάλισε την εκκίνησή του από την pole position του Grand Prix της Βραζιλίας.
Ο 24χρονος Ισπανός θα αγκαλιάσει τον τίτλο εφόσον τερματίσει μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης, γεγονός για το οποίο θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του, ξεκινώντας από την πρώτη γραμμή της εκκίνησης.
Δίπλα του θα εκκινήσει ο Κολομβιανός οδηγό της ΜcLaren – Willimas, Χουάν Πάμπλο Μοντόγια, που σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά.
Ο Φινλανδός Κϊμι Ραϊκόνεν (McLaren-Williams), που βρίσκεται στην κατάταξη 25 βαθμούς πίσω από τον Αλόνσο και είναι ο μοναδικός που μπορεί να τον απειλήσει, τερμάτισε στην 5η θέση, μετά από ένα λάθος που έκανε στην πρώτη στροφή.
Στη δεύτερη γραμμή εκκίνησης του αγώνα θα βρεθούν ο Ιταλός Τζιανκάρλο Φισικέλα (Renault) και ο Βρετανός Γένσον Μπάτον (BAR-Honda).
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.