Με προσωπικό ασφαλείας στις τράπεζες η καταβολή συντάξεων και επιδομάτων ανεργίας
Συνεχίζεται η απεργία των τραπεζοϋπαλλήλων που διαφωνούν με τις ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό των τραπεζών. Πάντως, η ΟΤΟΕ ενισχύει το προσωπικό ασφαλείας στις τράπεζες, έτσι ώστε να καταβληθούν συντάξεις και επιδόματα ανεργίας.
Συνεχίζεται η απεργία των τραπεζοϋπαλλήλων που διαφωνούν με τις ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό που περιέχονται στην τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση.
Την Τρίτη η Εκτελεστική Γραμματεία της ομοσπονδίας των τραπεζοϋπαλλήλων αποφάσισε την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων του κλάδου, με νέα 48ωρη απεργία έως και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή η ΟΤΟΕ αναμένεται να συμμετέχει στην 24ωρη κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ.
Πάντως, οι τραπεζοϋπάλληλοι ενισχύουν από την Τρίτη το προσωπικό ασφαλείας στις τράπεζες, έτσι ώστε να καταβληθούν οι συντάξεις και τα επιδόματα ανεργίας.
Στο μεταξύ, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης με συνέντευξή του στην εφημερίδα Metro καταγγέλλει τις κινητοποιήσεις ως κομματικά υποκινούμενες και καλεί κόμματα και φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Τα υποκαταστήματα της Εθνικής με ενισχυμένο προσωπικό ασφαλείας
Η Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των πελατών της, λόγω της απεργίας της ΟΤΟΕ, ανακοίνωσε ότι σε όλη τη χώρα τα καταστήματά της, τα οποία διενεργούν πληρωμές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων ΟΑΕΔ, ανέρχονται σε 267. Ειδικότερα, στην περιοχή Αθήνας-Πειραιά τα καταστήματα, που κατά τη διάρκεια της απεργίας διενεργούν τις παραπάνω πληρωμές, είναι τα ακόλουθα:
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.