Αποκλείει το ενδεχόμενο αξιοποίησης του Γ.Αρσένη στην κυβέρνηση ο Θ.Ρουσόπουλος
Στη δραστηριότητα του Γ.Αρσένη σε ένα Ινστιτούτο απέδωσε ο Θ.Ρουσόπουλος την απογευματινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, η οποία προκάλεσε ποικίλα σχόλια και συζητήθηκε στην ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Στη δραστηριότητα του Γεράσιμου Αρσένη σε ένα Ινστιτούτο απέδωσε ο Θ.Ρουσόπουλος την απογευματινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, η οποία προκάλεσε ποικίλα σχόλια και συζητήθηκε στην ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Ο υπουργός Επικρατείας συμπλήρωσε ότι τα πολιτικά ήθη δεν απαγορεύουν τέτοιες συναντήσεις. Διευκρίνισε μάλιστα ότι ο κ.Αρσένης ζήτησε τη συνάντηση την περασμένη εβδομάδα, προσθέτοντας ότι ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής λόγω φόρτου εργασίας του γραφείου Τύπου.
Ταυτόχρονα, απέκλεισε το ενδεχόμενο αξιοποίησης στην κυβέρνηση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τους δημοσιογράφους να μην δίνουν τέτοιες διαστάσεις σε μία απλή συνάντηση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.