Νέα μαρτυρία στη δίκη του ΕΛΑ αμφισβητεί την κατάθεση της Σ.Κυριακίδου
Την κατάθεση της μάρτυρος Ρ.Λογοθέτη, η οποία είχε μιλήσει για προσπάθεια της Σ.Κυριακίδου να εκδικηθεί τον Αγγ.Κανά για το χωρισμό τους, επιβεβαίωσε την Τρίτη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και η μάρτυρας Σ.Παπαγρηγοράκη.
Την κατάθεση της μάρτυρος Ροζάνας Λογοθέτη, η οποία είχε μιλήσει για προσπάθεια της Σοφίας Κυριακίδου να εκδικηθεί τον Αγγελέτο Κανά για το χωρισμό τους, επιβεβαίωσε την Τρίτη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και η μάρτυρας Σοφία Παπαγρηγοράκη.
Σύμφωνα και με την κ. Παπαγρηγοράκη, πρώην σύντροφο του μάρτυρα κατηγορίας Γιάννη Βεντούρη, η Σοφία Κυριακίδου και ο πρώην κοινοτάρχης Κιμώλου, Γ.Βεντούρης, σκευωρούσαν εις βάρος του Αγγελέτου Κανά, καθώς η Σ.Κυριακίδου ήθελε να τον εκδικηθεί για το διαζύγιό τους.
Η μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο γεγονότα στα οποία δεν είχε αναφερθεί στη δίκη για την κύρια υπόθεση του ΕΛΑ, γεγονός που προκάλεσε την ενόχληση παραγόντων της δίκης, αλλά ακόμη και της υπεράσπισης του Αγγελέτου Κανά.
Στο δικαστήριο, εξάλλου, εξετάστηκαν κατ αντιπαράσταση η Σοφία Κυριακίδου με την Αγλαΐα Τόγκα, ένοικο στην πολυκατοικία της οδού Πολέμωνος, διαμέρισμα της οποίας φέρεται να χρησιμοποιούσε ο ΕΛΑ.
Η μεν κ. Τόγκα υποστήριξε ότι η κ. Κυριακίδου τής πλήρωνε τα κοινόχρηστα ανεβαίνοντας στο διαμέρισμά της με το ασανσέρ, η δε κ. Κυριακίδου είπε ότι δεν θυμάται εάν είχε πληρώσει στην κ. Τόγκα κοινόχρηστα, αλλά ήταν κατηγορηματική ότι ποτέ δεν χρησιμοποιούσε το ασανσέρ, γιατί έτσι την είχε συμβουλεύσει ο Αγγελέτος Κανάς.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας