Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή και άφησε προτελευταία τη Νόριτς
Τη μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, που επιβλήθηκε εκτός έδρας 3-2 της Νόριτς για την 28η αγωνιστική της premier league. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φάουλερ χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.
Τη μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, που επιβλήθηκε εκτός έδρας 3-2 της Νόριτς για την 28η αγωνιστική της premier league.
Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν 2-0, με τέρματα των Αστον (12) και ΜακΚένζι (16), όμως η ομάδα του Κέβιν Κίγκαν απάντησε άμεσα με τους Σιμπιέρσκι (25) και Φάουλερ (37).
Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γιόνσον στο 66, και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φάουλερ χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους και άφησε τη Νόριτς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό και με ανατροπή στην ανατροπή ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση (3-2) και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.