Μόνη δεύτερη έμεινε η Μαρσέιγ, παρά την ισοπαλία 1-1 με την Ιστρ
Μόνη στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Γαλλίας παρέμεινε η Μαρσέιγ, παρότι παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην ουραγό Ιστρ. Η Λιλ έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Ρεν.
Μόνη στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Γαλλίας παρέμεινε η Μαρσέιγ, παρότι παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην ουραγό Ιστρ.
Η Λιλ έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση, καθώς προφανώς κουρασμένη από τον αγώνα της Πέμπτης για το κύπελλο UEFA, παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Ρεν.
Ο Στάθης Ταυλαρίδης ήταν στην 11αδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αγώνες της Οσέρ με την Τουλούζ και της Σοσό με την Μετζ, αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό και με ανατροπή στην ανατροπή ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση (3-2) και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.