Στις «8» του Len Τrophy και τυπικά η Βουλιαγμένη, αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός
Με μία ακόμη νίκη ολοκλήρωσε η Βουλιαγμένη τις υποχρεώσεις της στον προκριματικό γύρο του LEN Trophy, καθώς επικράτησε με 8-3 της Νόβγκοροντ και προκρίθηκε στους «8». Αντίθετα ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε παρά το 8-6 επί της Σκιφ Μόσχας.
Νίκη χωρίς αντίκρυσμα πέτυχε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, στο φινάλε του Β΄ προκριματικού ομίλου του LEN Trophy, στο Μπορντό.
Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν 8-6 στην παράταση της Σκιφ Μόσχας (κανονικός αγώνας 6-6), όμως αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς υστερούσαν στην τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε με τη ρωσική ομάδα και την ολλανδική Νίβερνταλ, οι οποίες πήραν την πρόκριση για τους «8».
Με μία ακόμη νίκη ολοκλήρωσε η Βουλιαγμένη τις υποχρεώσεις της στον προκριματικό γύρο του LEN Trophy. Η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου επιβλήθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με 8-3 της ρωσικής Νόβγκοροντ και με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κατέλαβε την πρώτη θέση του Α΄ ομίλου και φυσικά προκρίθηκε στους «8».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό και με ανατροπή στην ανατροπή ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση (3-2) και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.