Τιμή η συμμετοχή της Ελλάδας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, εκτιμά ο Ρεχάγκελ
Τιμή για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο Ότο Ρεχάγκελ τη συμμετοχή της εθνικής μας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Γερμανία. Κατέστησε όμως σαφές ότι πρωταρχικός στόχος της είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006.
Τιμή για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο Ότο Ρεχάγκελ τη συμμετοχή της εθνικής μας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Γερμανία.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, όμως, κατέστησε σαφές ότι πρωταρχικός στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006.
Ο Ρεχάγκελ ήταν εκ των ομιλητών σε σεμινάριο που διοργάνωσε η FIFA στη Φραγκφούρτη, με αντικείμενο την επικείμενη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στα γερμανικά γήπεδα από τις 15 έως τις 29 Ιουνίου 2005.
«Είναι τιμή μας που θα συμμετάσχουμε σε μια τέτοια διοργάνωση, στην οποία στόχος όλων των ομάδων είναι η κατάκτηση του τίτλου» σχολίασε ο Γερμανός τεχνικός.
«Για μας, πάντως, προέχουν οι αγώνες που θα δώσουμε στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006.
» Είναι σημαντικό που θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι μας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών εναντίον της Βραζιλίας, ωστόσο θέλω να επισημάνω ότι στην Ελλάδα ασχολούμαστε περισσότερο με την πρόκριση στο Μουντιάλ και με τους τέσσερις αγώνες που θα δώσουμε μέχρι να παίξουμε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.
» Η νίκη μας επί της Δανίας διατηρεί τις πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006» συμπλήρωσε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό και με ανατροπή στην ανατροπή ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση (3-2) και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.