Η Σεβίλη 2-1 την Βιγιαρεάλ λίγο πριν τη Λεωφόρο-Βάσκικη αντεπίθεση στο Μπιλμπάο
Με τον αέρα της νίκης της με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» θα έλθει η Σεβίλη για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη για το Κύπελλο UEFA. Η Ρεάλ νίκησε 2-1 στην Οσασούνα, ενώ η Μπιλμπάο με ηρωική αντεπίθεση παρολίγο να νικήσει την Μπέτις.
Με τον αέρα της νίκης της με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» θα έλθει η Σεβίλη για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη για το Κύπελλο UEFA.
Η ομάδα της Ανδαλουσίας μετά την επικράτησή της για την 23η αγωνιστική της primera division έχει εδραιωθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας κατά τρεις βαθμούς την Βαλένθια που ηττήθηκε το Σάββατο στο «Μεστάγια» από την Λα Κορούνια με 2-1.
Ο Ζούλιο Μπαπτίστα με κεφαλιά στο 31 και το 81 με πέναλτι σκόραρε για τους γηπεδούχους, ενώ ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε μείωσε στο 86 επίσης με πέναλτι. Ενα λεπτό αργότερα, η Σεβίλη έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αϊτόρ Οθιο.
Με τα γκολ των Οουεν (77) και Ελγέρα (80) η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε μέσα στην έδρα της Οσασούνα με 2-1 και συνεχίζει το… κυνήγι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα. Η Οσασούνα είχε προηγηθεί στο 36ο λεπτό με τον Γουέμπο.
Στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής, με την Ατλέτικ να κάνει στο Μπιλμπάο παρολίγο την μεγάλη ανατροπή και να αρκείται τελικώς στην ισοπαλία.
Οι Βάσκοι βρέθηκαν να χάνουν 3-0 από την Ρεάλ Μπέτις, πήραν το προβάδισμα με 4-3 (!) για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι σε 4-4 με χάτ-τρικ του Ολιβέιρα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό και με ανατροπή στην ανατροπή ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση (3-2) και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.