Το 2005 οριστικοποιείται το νέο μισθολόγιο για το Δημόσιο
Το επόμενο έτος οριστικοποιείται το χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο, τόνισε ο κ.Αλογοσκούφης, ενώ ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σ.Παπασπύρου παρέπεμψε στην επόμενη συνάντηση με τον υπουργό τις τελικές ανακοινώσεις.
Το 2005 θα οριστικοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας, κ. Γ. Αλογοσκούφης μετά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.
O υπουργός Οικονομίας επανέλαβε ότι οι αυξήσεις που δοθούν στους δημοσίους υπαλλήλους, μισθωτούς και συνταξιούχους, το 2005, θα είναι υψηλότερες απο το πληθωρισμό, ενώ αναφέρθηκε και στην αύξηση του αφορολόγητου ορίου στα 11 χιλιάδες ευρώ.
Απο την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Σπύρος Παπασπύρου, τόνισε ότι σε επόμενη συνάντηση με τον υπουργό θα δοθούν οι τελικές απαντήσεις του στις διεκδικήσεις της ΑΔΕΔΥ, υποστηρίζοντας πάντως ότι οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις θα πρέπει να συσχετιστούν με την πορεία του πληθωρισμού και τις νέες ρυθμίσεις για τη φορολογία.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.