Ο Μπαρικέλο πρώτος στη Μόντσα ακολούθησε ο Σουμάχερ
Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και τους τελευταίους γύρους, η Φεράρι κατάφερε να κάνει για ακόμη μία φορά το «1-2» στο Grand Prix της Μόντσα. Πρώτος ο Μπαρικέλο, δεύτερος ο Σουμάχερ.
Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και τους τελευταίους γύρους, η Φεράρι κατάφερε να κάνει για ακόμη μία φορά το «1-2» στο Grand Prix της Μόντσα, που ήταν ο 15ος αγώνας του εφετινού πρωταθλήματος.
Πρώτος είδε την καρό σημαία ο Βραζιλιάνος «πιλότος», Ρούμπενς Μπαρικέλο, ενώ ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Μίκαελ Σουμάχερ ήταν δεύτερος, με τρίτο τον Βρετανό οδηγό της BAR Χόντα, Τζένσον Μπάτον.
Ο Μπαρικέλο κάλυψε τα 306,720 χιλιόμετρα της διαδρομής σε 1 ώρα 15 λεπτά 18 δεύτερα και 448 χιλιοστά, γεγονός που σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος οδηγός έτρεχε με μέση ωριαία ταχύτητα 244,374 χιλιόμετρα.
Οι οκτώ πρώτοι που τερμάτισαν στο ιταλικό Grand Prix, είναι οι εξής:
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.