Χωρίς τον Δέλλα κόντρα και στην Τουρκία-Νίκη θέλουμε, δεν θέλουμε, λέει ο Τσιάρτας
Χωρίς τον «κολοσσό» της άμυνάς της, τον Τραϊανό Δέλλα, θα κοντραριστεί την Τετάρτη η εθνική μας ομάδα κόντρα στην Τουρκία, στον καθοριστικό αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006. «Θα νικήσουμε θέλουμε, δεν θέλουμε» λέει ο Τσιάρτας.
Χωρίς τον «κολοσσό» της άμυνάς της, τον Τραϊανό Δέλλα, θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχή αναμέτρηση η εθνική Ελλάδας.
Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα δεν κατέστη δυνατόν να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα, κι έτσι δεν υπολογίζεται από τον Ότο Ρεχάγκελ, για τη συνάντηση της Τετάρτης εναντίον της Τουρκίας.
«Θέλω, αλλά δεν μπορώ», έλεγε ο Δέλλας μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που έγινε στο «Καραϊσκάκη» και την παρακολούθησαν περίπου 400 φίλαθλοι, φωνάζοντας συνθήματα («νάτοι-νάτοι οι πρωταθλητές», «είναι τρελός ο Γερμανός», «νάτοι οι πρώτοι σε όλη την Ευρώπη») και προτρέποντας τους διεθνείς να νικήσουν την Τουρκία.
Από την προπόνηση αποχώρησε κάποια στιγμή ο Στέλιος Βενετίδης, ωστόσο αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους. Ενδεικτική της διάθεσης με την οποία οι διεθνείς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι της Τετάρτης, ήταν η τοποθέτηση του Βασίλη Τσιάρτα, που μετά το τέλος της προπόνησης δήλωσε «θα νικήσουμε θέλουμε, δεν θέλουμε».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.