Στη μάχη προκριματικών και μεταλλίων την Παρασκευή οι Έλληνες αθλητές του στίβου
Πλήθος Ελλήνων αθλητών και αθλητριών δίνουν την Παρασκευή τη μάχη της πρόκρισης και του μεταλλίου στο στίβο. Στον τελικό των 50χλμ βάδην μετέχουν τρεις αθλητές, στο ακόντιο η Μιρέλα Μανιάνι και η Σάβα Λίκα, ενώ Έλληνες μετέχουν στις σκυταλοδρομίες.
Πλήθος Ελλήνων αθλητών και αθλητριών δίνουν την Παρασκευή τη μάχη της πρόκρισης και του μεταλλίου στο στίβο. Στον τελικό των 50χλμ βάδην μετέχουν τρεις αθλητές, στο ακόντιο η Μιρέλα Μανιάνι και η Σάβα Λίκα, ενώ Έλληνες μετέχουν στις σκυταλοδρομίες.
Αναλυτικά οι ελληνικές παρουσίες:
Στις 7 το πρωί της Παρασκευής οι Γιώργος Αργυρόπουλος, Σπύρος Καστάνης και Θόδωρος Σταματόπουλος αγωνίζοναι στα 50χλμ. βάδην.
Στις 20:35 αρχίζουν οι προκριματικοί στη σκυταλοδρομία 4Χ400μ. γυναικών. Η Ελλάδα είναι στη β΄σειρά με τις Χρυσούλα Γκουντενούδη, Φανή Χαλκιά, Όλγα Καϊδαντζή, Δήμητρα Ντόβα, Χαρούλα Μουντά και Γεωργία Κουμνάκη.
Στις 20:55 αρχίζει ο τελικός στον ακοντισμό των γυναικών με τη συμμετοχή της «αργυρής» Μιρέλας Μανιάνι και της Σάβα Λίκα.
Τέλος, στις 21:00 ξεκινούν οι προκριματικοί στη σκυταλοδρομία 4Χ400μ. των ανδρών. Η Ελλάδα μετέχει στην α σειρά με τους Τάσο Γκούση, Παναγιώτη Σαρρή, Στέλιο Δημότσιο, Γιώργο Ντούπη, Δημήτρη Γράβαλο και Γιώργο Οικονομίδη.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.