ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Αιγάλεω – Αρης τα ζευγάρια στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας
Πρόωρο τελικό έβγαλε η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, αφού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παλέψουν για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης όπως προέκυψε από την κλήρωση της Πέμπτης είναι το Αιγάλεω και ο Αρης.
Πρόωρο τελικό έβγαλε η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, αφού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παλέψουν για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.
Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του θεσμού, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΟ, είναι το Αιγάλεω και ο Αρης.
Oι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 9 και 16 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς στις 23 Απριλίου και τις 7 Μαΐου.
Πριν από την έναρξη της διαδικασίας ο Εθνικός Αστέρας κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του χθεσινού αγώνα με τον Αρη υποστηρίζοντας ότι έπρεπει να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε καταβάλλει την εγγυητική επιστολή.
Με το θέμα θα ασχοληθεί η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».