ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Αιγάλεω – Αρης τα ζευγάρια στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας
Πρόωρο τελικό έβγαλε η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, αφού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παλέψουν για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης όπως προέκυψε από την κλήρωση της Πέμπτης είναι το Αιγάλεω και ο Αρης.
Πρόωρο τελικό έβγαλε η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, αφού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα παλέψουν για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.
Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του θεσμού, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΟ, είναι το Αιγάλεω και ο Αρης.
Oι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 9 και 16 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς στις 23 Απριλίου και τις 7 Μαΐου.
Πριν από την έναρξη της διαδικασίας ο Εθνικός Αστέρας κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του χθεσινού αγώνα με τον Αρη υποστηρίζοντας ότι έπρεπει να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε καταβάλλει την εγγυητική επιστολή.
Με το θέμα θα ασχοληθεί η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους