Μακεδονικός-Αρης και Ηράκλειο-ΠΑΟ τα ζευγάρια του φάιναλ φορ του Κυπέλλου μπάσκετ
Μακεδονικός-Αρης και Ηράκλειο-Παναθηναϊκός είναι τα ζευγάρια που προέκυψαν μετά την κλήρωση της Πέμπτης για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί 4 και 5 Απριλίου στη Λάρισα
Μακεδονικός-Αρης και Ηράκλειο-Παναθηναϊκός είναι τα ζευγάρια που προέκυψαν μετά την σημερινή κλήρωση για το φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ ανδρών, που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Το φάιναλ φορ θα φιλοξενηθεί στην Νεάπολη της Λάρισας και οι αγώνες θα γίνουν το διήμερο 4 και 5 Απριλίου. Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αναμετρηθούν στον τελικό της διοργάνωσης.
Στο μεταξύ, για το φάιναλ φορ των γυναικών, που θα διεξαχθεί 8 και 9 Μαρτίου στο κλειστό του Σπόρτινγκ, η κληρωτίδα ανέδειξε τα ζευγάρια: Γλυφάδα-Ανω Λιόσια Ακαδημία-Μέγας Αλέξανδρος
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.