Κερδοφόρο ήταν το 2002 για την Deutsche Bank – Αισιοδοξία για το 2003
Κερδοφόρο ήταν το 2002 για την Deutsche Bank, σε αντίθεση με τους εγχώριους ανταγωνιστές της, HVB Group και Dresdner Bank που αναμένεται να ανακοινώσουν ζημίες. Την Τετάρτη, η Commerzbank γνωστοποίησε μεγαλύτερες των προβλεπόμενων ζημίες.
Κερδοφόρο ήταν το 2002 για την Deutsche Bank, σε αντίθεση με τους εγχώριους ανταγωνιστές της, HVB Group και Dresdner Bank που αναμένεται να ανακοινώσουν ζημίες. Την Τετάρτη, η Commerzbank γνωστοποίησε μεγαλύτερες των προβλεπόμενων ζημίες.
Το γεγονός ότι το κορυφαίο γερμανικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επέστρεψε στο τελευταίο τρίμηνο του περασμένου χρόνου στην κερδοφορία, μετά από το ζημιογόνο τρίτο τρίμηνο, επέτρεψε στην Deutsche Bank να ανακοινώσει σήμερα βασικά κέρδη προ φόρων στο σύνολο του έτους ύψους 1,9 δισ. ευρώ. Τα κέρδη ήταν κατώτερα των προσδοκιών της αγοράς και χαμηλότερα αυτών του 2001 (2,2 δισ. ευρώ).
Οι προβλέψεις για κάλυψη ενδεχόμενων ζημιών από επισφαλή δάνεια υπερδιπλασιάστηκαν πέρυσι σε 2,1 δισ. ευρώ σε σύγκριση με προβλέψεις ύψους 1 δισ. ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα.
Στην ανακοίνωσή της η DB τόνισε ότι η μείωση του κόστους και η πώληση δραστηριοτήτων εκτός του κύριου κορμού τη βοήθησαν να ανταπεξέλθει στη χειρότερη χρονία από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο για τις γερμανικές τράπεζες.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Γιόζεφ Ακερμαν προχωρά σε απολύσεις 14.500 εργαζομένων, ενώ πέρυσι πώλησε δραστηριότητες και στοιχεία ενεργητικού συνολικής αξίας 8,5 δισ. ευρώ για να δώσει ώθηση στην κερδοφορία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας