Στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για το σήμα κυκλοφορίας – Έως την Παρασκευή οι ανέλεγκτες
Στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για την αγορά των σημάτων τελών κυκλοφορίας, ενώ για τη ρύθμιση των ανέλεγκτων υποθέσεων 1993-1998 το υπουργείο Οικονομικών έδωσε σιωπηρή παράταση μέχρι την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου.
Ουρές σχηματίζονται τη Δευτέρα για μία ακόμη μέρα στις εφορίες όλης της χώρας, από ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που θέλουν να προμηθευτούν το ειδικό σήμα τελών κυκλοφορίας για το 2003.
Οι εφορίες θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο (έως τις 11:30) και όσοι δεν παραλάβουν το ειδικό σήμα θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο. Προκειμένου όμως να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών, οι ΔΟΥ θα δίνουν χαρτί προτεραιότητας και έτσι οι κάτοχοι οχημάτων θα μπορούν να προμηθευτούν τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.
Το υπουργείο Οικονομικών συμφώνησε με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών ώστε να εξακολουθήσει η διάθεση των σημάτων από τις τράπεζες έως την Τρίτη, εφόσον υπάρχουν αδιάθετα σήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του σήματος από τις τράπεζες είναι η προσκόμιση του ειδοποιητηρίου της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
Σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση των ανέλεγκτων υποθέσεων της εξαετίας 1993-1998, το υπουργείο Οικονομικών έδωσε σιωπηρή διήμερη παράταση μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου. Όσοι φορολογούμενοι προσέλθουν στις εφορίες μέχρι και την Παρασκευή θα υπαχθούν στη ρύθμιση, παρά το γεγονός ότι η σχετική προθεσμία λήγει αύριο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας