Την παραμονή του Θ.Καρατζά στο «τιμόνι» της Εθνικής θα προτείνει το ΔΣ της τράπεζας
Την παραμονή του νυν διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, Θεόδωρου Καρατζά, στην ηγεσία της θα προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο της μεγαλύτερης ελληνικής τράπεζας στην ετήσια γενική συνέλευση που θα συγκληθεί στις 24 Απριλίου.
Την παραμονή του νυν διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, Θεόδωρου Καρατζά, στην ηγεσία της αποφάσισε την Παρασκευή να προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο της μεγαλύτερης ελληνικής τράπεζας στην ετήσια γενική συνέλευση που θα συγκληθεί στις 24 Απριλίου.
ΤΟ ΔΣ της Εθνικής αποφάσισε επίσης να προτείνει την επανεκλογή του υποδιοικητή Ανδρέα Βρανά, του οποίου η θητεία έληγε φέτος. Οι προτάσεις αναμένεται να τύχουν πανηγυρικής επικύρωσης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας