Αγνωστοι επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του παίκτη της ΑΕΚ, Ζήκου
Αγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ στο αυτοκίνητο του παίκτη της ΑΕΚ, Ακη Ζήκου, ο οποίος είχε αφήσει το όχημά του έξω από την οικία του στα Βριλήσσια, καθώς ο ίδιος βρίσκεται στην Κρήτη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης με αντίπαλο τον ΟΦΗ.
26
Αγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ στο αυτοκίνητο του παίκτη της ΑΕΚ, Ακη Ζήκου, ο οποίος είχε αφήσει το όχημά του έξω από την οικία του στα Βριλήσσια, καθώς ο ίδιος βρίσκεται στη Κρήτη για την αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης με αντίπαλο τον ΟΦΗ.
Το συμβάν έγινε στις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής και σύμφωνα με πληροφορίες η μολότωφ εξερράγη δίπλα στη Mercedes 200 SLK του διεθνή, η οποία δεν έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές.
Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή ο Ζήκος με ανακοινωσή του έκανε γνωστό ότι επιθυμεί να ακυρώσει την κατ΄ αρχήν συμφωνία που είχε κάνει πριν από περίπου ένα μήνα με τον ισχυρό άνδρα τηςΑΕΚ, Μάκη Ψωμιάδη, για πενταετή ανανέωση του συμβολαίου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442