Λεκτικά πυρά κατά του Michael Schumacher εξαπέλυσε ο οδηγός της Williams Juan Pablo Montoya, με αφορμή την οδηγική τακτική του Γερμανού μετά τη δεύτερη φετινή σύγκρουσή τους, στο χθεσινό GP Βραζιλίας. Ο J. P. Montoya, ο οποίος ξεκινούσε από την pole position, προσπάθησε να περάσει τον M.Schumacher στην τέταρτη στροφή μετά την εκκίνηση, αλλά «πιάστηκε» […]
Λεκτικά πυρά κατά του Michael Schumacher εξαπέλυσε ο οδηγός της Williams Juan Pablo Montoya, με αφορμή την οδηγική τακτική του Γερμανού μετά τη δεύτερη φετινή σύγκρουσή τους, στο χθεσινό GP Βραζιλίας.
Ο J. P. Montoya, ο οποίος ξεκινούσε από την pole position, προσπάθησε να περάσει τον M.Schumacher στην τέταρτη στροφή μετά την εκκίνηση, αλλά «πιάστηκε» στο πίσω μέρος της Ferrari, με αποτέλεσμα να χάσει την μπροστινή αεροτομή και να αναγκαστεί να επισκεφθεί τα pits για την απαραίτητη… επισκευή.
«Είχα την εντύπωση ότι ήταν δίκαιος σε ό,τι αφορά τον αγώνα, αλλά διαπίστωσα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει» δήλωσε αγανακτισμένος ο J. P. Montoya. «Ο κινητήρας μου έσπασε στο ξεκίνημα, εκείνος βρισκόταν πίσω μου και εγώ του έδωσα χώρο στις δύο πρώτες στροφές. Όμως, εκείνος κινήθηκε στη μέση της πίστας. Πήγα στο πλάι, ήμουν πίσω του, αλλά, όταν έκανα την κίνησή μου, μου έκλεισε την πόρτα όσο πιο γρήγορα μπορούσε» επισήμανε ο Κολομβιανός οδηγός. Επίσης, πρόσθεσε: «Είχα αναπτύξει αρκετή ταχύτητα για να τον προσπεράσω σε εκείνο το σημείο· είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος. Είχα τη δυνατότητα να κερδίσω τον αγώνα».
Επιπλέον, ο J.P.Montoya είπε ότι κατά τη γνώμη του ο M.Schumacher έπρεπε να τιμωρηθεί για τις κινήσεις του αυτές, υπό το πρίσμα των δέκα χαμένων θέσεων, κανονισμός που ίσχυσε πρώτη φορά στο Interlagos. Ωστόσο, οι κριτές δεν αποφάσισαν κάτι τέτοιο.
«Δεν ξέρω τι συνέβη» σχολίασε από την πλευρά του ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής. «Επιδίωξα να πάρω την εσωτερική γραμμή για να του αφήσω την εξωτερική και δεν αισθάνθηκα το παραμικρό. Απλώς τον είδα να χάνει την μπροστινή αεροτομή και στη συνέχεια να χάνει θέσεις» συμπλήρωσε.
Ανεξαρτήτως όλων αυτών, πάντως, ο στόχος του M.Schumacher -η κατάκτηση της 55ης νίκης της καριέρας του- επιτεύχθηκε. Βρέθηκε μάλιστα αντιμέτωπος με τον αδελφό του, Ralf, τον οποίο περνά οκτώ βαθμούς στον πίνακα της βαθμολογίας. Αντίθετα, πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα των Κατασκευαστών είναι η BMW-Williams με 30 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη δεύτερη Ferrari.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας