Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου αρχίζει. Την Τρίτη ξεκινούν οι αγώνες των ομίλων του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Το «μενού» περιλαμβάνει τους οκτώ πρώτους αγώνες των τεσσάρων πρώτων ομίλων και το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται, βέβαια, στην αποστολή του Παναθηναϊκού στη Γερμανία κόντρα στη Σάλκε.
Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου αρχίζει. Την Τρίτη ξεκινούν οι αγώνες των ομίλων του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Το «μενού» περιλαμβάνει τους οκτώ πρώτους αγώνες των τεσσάρων πρώτων ομίλων και το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται, βέβαια, στην αποστολή του Παναθηναϊκού στη Γερμανία κόντρα στη Σάλκε.
Tην παράσταση της αυριανής αγωνιστικής, αλλά και γενικότερα της πρώτης ημέρας των ομίλων, κλέβει η κόντρα των γιγάντων, της Ρόμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, η Ρόμα του Φάμπιο Καπέλο, υποδέχεται στο Ολίμπικο την πρωταθλήτρια Ισπανίας, τη Ρεάλ του Ζινεντίν Ζιντάν και του Λούις Φίγκο, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε όλο τον κόσμο.
Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει η πρωτοπόρος της bundesliga, Ντόρτμουντ, η οποία θα δοκιμαστεί στο Κίεβο κόντρα στην πάντα επικίνδυνη πρωταθλήτρια Ουκρανίας, Ντιναμό, ενώ η Λάτσιο θα έχει να αντιμετωπίσει την «κόλαση» του Αλί Σαμί Γεν της Κωνσταντινούπολης, στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.