Πικρία Μπάγεβιτς από την εμπειρία της Ν.Φιλαδέλφειας – «Δεν γυρίζω στην ΑΕΚ»
Μολονότι γνωστοποιεί ότι δεν φοβάται κανέναν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Τα Νέα και το αθλητικό της ένθετο, Ομάδα, πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ΑΕΚ. «Όσες φορές επέστρεψα στη Νέα Φιλαδέλφεια είχα πολύ πικρές εμπειρίες. Όλα αυτά δεν ξεχνιούνται εύκολα» λέει χαρακτηριστικά.
63
Μολονότι γνωστοποιεί ότι δεν φοβάται κανέναν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Τα Νέα και το αθλητικό της ένθετο, Ομάδα, πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ΑΕΚ. «Όσες φορές επέστρεψα στη Νέα Φιλαδέλφεια είχα πολύ πικρές εμπειρίες. Όλα αυτά δεν ξεχνιούνται εύκολα» λέει χαρακτηριστικά.
«Με αυτές τις συνθήκες που υπάρχουν τώρα, δεν βλέπω ότι μπορώ να επιστρέψω στην ΑΕΚ» προσθέτει και κατόπιν εξηγεί:
«Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Ξεκαθαρίζω όμως ότι δεν φοβάμαι κανέναν. Θέλω, ωστόσο, την ΑΕΚ διαφορετική. Και η ΑΕΚ με χρειάζεται με έναν τρόπο ολότελα διαφορετικό. Εκτιμώ της ιστορία της, τον κόσμο της και την πρόταση που μου έχει κάνει. Είναι όμως πολύ δύσκολο να επιστρέψω».
«Ή στον ΠΑΟΚ ή ένα χρόνο χωρίς δουλειά»
Αφού επισημαίνει πως δεν μπορεί να ξεχάσει όσα βίωσε στις επισκέψεις του στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ως αντίπαλος της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκαθαρίσει τι πρόκειται να πράξει όσον αφορά στο κεφάλαιο – ΠΑΟΚ.
Το εάν δηλαδή θα συνεχίσει να οδηγεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ή, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν, θα προτιμήσει να αποχωρήσει έπειτα από μόλις ένα χρόνο δουλειάς.
«Μέσα στην εβδομάδα, θα πάρω την απόφασή μου, εάν θα μείνω ή όχι στον ΠΑΟΚ. Ή θα μείνω στον ΠΑΟΚ ή θα μείνω ένα χρόνο χωρίς δουλειά.
»Θέλω να έχω τη δυνατότητα να προσφέρω όσα πραγματικά μπορώ και ονειρεύομαι να δώσω σε μία ομάδα. Όσο μπορώ και είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Ζητώ δηλαδή τις απαιτούμενες εγγυήσεις».
«Δεν θέλω να τα ξαναπεράσω»
Ερωτηθείς για τους σκοπέλους που ορθώθηκαν στο δρόμο του, αλλά και του ΠΑΟΚ στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ουσιαστικά δείχνει ξανά το μόνο δρόμο που θα τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη:
«Η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Με πάρα πολλά και σοβαρά προβλήματα. Δεν θέλω να τα ξαναπεράσω όλα αυτά. Μετά από το Κύπελλο που κατακτήσαμε, η ομάδα του ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει πιο δυνατή, καθώς οι υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες. Να μπορεί δηλαδή ο ΠΑΟΚ να πάει παραπάνω, πιο ψηλά, να πετύχει περισσότερα και γρηγορότερα.
»Ο ΠΑΟΚ δικαιούται καλύτερες ημέρες, υψηλότερες διακρίσεις και επιτυχίες. Έχει σπουδαίους παίκτες και εξαιρετικό κόσμο, που δίνει μεγάλη δύναμη και ώθηση στην ομάδα. Και η αλήθεια είναι ότι ο Μπατατούδης προσπαθεί πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να είναι αποτελεσματικές οι προσπάθειές του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Μούρθια – ΠΑΟΚ 89-85: Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά ο «δικέφαλος» (vid)
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με 10 οι «Μπλαουγκράνα», προβάδισμα οι Ροχιμπλάνκος! (vids)
- Champions League: Στο 11′ άνοιξε το σκορ η Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ το ζευγάρι των τελικών στη Volley League Γυναικών (vid)
- Νίκολιτς: «Αν επιτρέψουμε στη Ράγιο να πιάσει τον ρυθμό της τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442