Ο Ηρακλής 2-0 τον Απόλλωνα και οι Λύκοι 2-1 την Καλαμάτα στο Κύπελλο
Ευκαιρία για συμμετοχή των νεαρών παικτών και ξεκούραση των βασικών στελεχών των ομάδων αποτέλεσαν οι δύο αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, οι οποίοι διεξήχθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι ρεζέρβες του Ηρακλή νίκησαν με 2-0 εκείνες του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους. Αδιάφορος ήταν και ο αγώνας Λύκων - Καλαμάτας που έγινε στο Καλοχώρι και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1.
Ευκαιρία για συμμετοχή των νεαρών παικτών και ξεκούραση των βασικών στελεχών των ομάδων αποτέλεσαν οι δύο αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας, οι οποίοι διεξήχθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι ρεζέρβες του Ηρακλή νίκησαν με 2-0 εκείνες του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους. Αδιάφορος ήταν και ο αγώνας Λύκων – Καλαμάτας που έγινε στο Καλοχώρι και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 2-1.
Στη Ριζούπολη, ο Μούτσιος άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή στο ένατο λεπτό της συνάντησης. Σε ένα ελεύθερο παιχνίδι, οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ακόμα φάσεις, ενώπιον λιγότερων από 100 φιλάθλων.
Στο 68ο λεπτό, ο νεαρός Χαράλαμπος Στεφανίδης πέτυχε το 2-0 με το οποίο «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.
Στη Θεσσαλονίκη και τα τρία τέρματα του αγώνα των Λύκων με την Καλαμάτα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μητσόπουλος στο έκτο λεπτό. Ο Καλατζής ισοφάρισε για την Καλαμάτα στο 35ο λεπτό και στο 41 ο Μητσόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Κουρέντης την έσπρωξε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.
Οι τελικές βαθμολογίες των ομίλων, στο πλαίσιο των οποίων έγιναν οι αγώνες:
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο και στις 19/4 υποδέχεται την Άρσεναλ σε «τελικό»
Τέσσερις δανεικοί και ένας παίκτης με οψιόν για να μείνει στο Κορωπί: Ρενάτο, Λαφόν, Τσάβες, Ερνάντεθ και Σισοκό απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.