Εντυπωσιακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ένα χρυσό μετάλλιο πραγματοποίησε ο Πρωταθλητής μας των καταδύσεων, Γιάννης Γαβριηλίδης, στο αγώνισμα από πλατφόρμα 10 μ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων - νεανίδων.
Εντυπωσιακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ένα χρυσό μετάλλιο πραγματοποίησε ο Πρωταθλητής μας των καταδύσεων, Γιάννης Γαβριηλίδης, στο αγώνισμα από πλατφόρμα 10 μ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων – νεανίδων.
Ο Γαβριηλίδης πρώτευσε με 484.55 βαθμούς, ενώ δεύτερος ήταν ο Ουκρανός Κραμαρένκο με 465.10 και τρίτος ο Ιταλός Μπενεντέτι με 464.00 βαθμούς.
Στο ίδιο αγώνισμα, ο Αρης Παπαδόπουλος ήταν 9ος μεταξύ 22 αθλητών, καθώς συγκέντρωσε 425.70 βαθμούς.
* Η Μαρία Κωνσταντάτου σφράγισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, καθώς κατά τη διάρκεια του Grand Prix της Μαδρίτης συγκέντρωσε στην πλατφόρμα 10 μ. 389.00 βαθμούς, πιάνοντας το σχετικό όριο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.