Η εθνική νέων συνέτριψε την ΠΓΔΜ με 75-43
Το... αίμα της πίσω πήρε η εθνική ομάδα μπάσκετ των νέων, η οποία συνέτριψε με 75-43 την ΠΓΔΜ, που, παρά το γεγονός ότι είχε το πλεονέκτημα έδρας με το μέρος της, δεν κατάφερε να φέρει αντίσταση στη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
26
Το… αίμα της πίσω πήρε η εθνική ομάδα μπάσκετ των νέων, η οποία συνέτριψε με 75-43 την ΠΓΔΜ, που, παρά το γεγονός ότι είχε το πλεονέκτημα έδρας με το μέρος της, δεν κατάφερε να φέρει αντίσταση στη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Η ελληνική ομάδα επέβαλε από την αρχή του αγώνα το ρυθμό της και δεν έχασε ούτε μία στιγμή το προβάδισμα στο σκορ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 40-21.
Παπαδόπουλος και Φώτσης ήταν οι πρώτοι σκόρερ της εθνικής με 17 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Παπαμακάριος με 16.
Από την ΠΓΔΜ ξεχώρισε ένας παίκτης που ήταν στο στόχαστρο της ΑΕΚ, ο Στεφάνοφ, ο οποίος πέτυχε 22 πόντους.
Tην Κυριακή, στις 10 π.μ., η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Γιουγκοσλαβία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442