Στη FIFA απειλεί να στείλει τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα για τον Φίγκο
Το σίριαλ με τη μεταγραφή του Λουίς Φίγκο φαίνεται ότι θα γράψει ακόμη αρκετά επεισόδια μέχρι να φτάσει στη λήξη του. Ο Πορτογάλος άσος έχει γίνει το μήλο της έριδος ανάμεσα στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης και στην Μπαρτσελόνα.
34
Το σίριαλ με τη μεταγραφή του Λουίς Φίγκο φαίνεται ότι θα γράψει ακόμη αρκετά επεισόδια μέχρι να φτάσει στη λήξη του. Ο Πορτογάλος άσος έχει γίνει το μήλο της έριδος ανάμεσα στους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης και στην Μπαρτσελόνα.
Ο υποψήφιος για την προεδρία του συλλόγου, Τζον Γκασπάρ, τα έβαλε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον παίκτη, και απείλησε να την καταγγείλει στη FIFA, διότι διαπραγματεύεται τη μεταγραφή ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του.
Αν θέλουν να μπούμε σε μεταγραφικό πόλεμο ευχαρίστως να το κάνουμε δήλωσε ο Γκασπάρ και, στέλνοντας σαφές μήνυμά του στους υπεύθυνους της Ρεάλ, κατέληξε: Αν θέλουν να ανακατεύονται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο, μπορούμε να κάνουμε και εμείς το ίδιο με δικούς τους ποδοσφαιριστές.
Ο Γκασπάρ ποντάρει και αυτός στο χαρτί του Φίγκο για να κερδίσει τη μάχη των εκλογών και υπογράμμισε ότι έχει τον τρόπο να πείσει τον Πορτογάλο να συνεχίσει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442